Snickare Sundsvall

Renoveringar och nybyggen •

Golvläggning

För att en golvläggning skall bli felfritt utförd är det viktigt att göra en noggrann planering och välja bra material. Om ni inte vill lägga ert nya golv själva kan ni vända er till oss på Snickare Sundsvall för att få hjälp. Vi kan bistå med duktiga golvläggare som har en förmåga att se detaljer och tack vare det kan se till att skarvar blir osynliga och att golvet blir så tilltalande som möjligt när det väl är på sin plats.

Våra golvläggare lägger ert parkettgolv i Sundsvall

Att lägga ett parkettgolv höjer ofta värdet på bostaden och gör helhetsintrycket av hemmet mycket trevligare. Om rummet har många dörrar, eller vattenrör som går ner i golvet är det svårt att få till ett bra resultat själv. Om så är fallet kan ni istället välja att vända er till oss. Hos oss får ni hjälp av bra snickare som vet hur de skall klyva och borra i olika typer av parkettgolv för att läggningen skall bli snygg. På vårt snickeri i Sundsvall har vi även möjlighet att hjälpa er välja rätt slags golv om ni behöver rådgivning.

Korrekt och smidig golvläggning i Sundsvall

Vi erbjuder bra snickare och golvläggare när ni vill renovera er fastighet. Med vår hjälp får ni:

 • Ett arbete som fortlöper smidigt i enlighet med era önskemål
 • En golvläggning med osynliga skarvar
 • Hjälp med att välja rätt material

Våra snickare hjälper er lägga golv till ett bra pris

Ni kan ta kontakt med oss för att få en offert gällande golvläggning i Sundsvall redan innan ni väljer att anlita oss. I det kostnadsförslag vi kan skicka till er kommer ni få en tydlig specifikation över såväl arbets- som rese- och materialkostnader. För oss är det viktigt att vara transparenta i vår prissättning, och vi välkomnar alla privatpersoner att använda ROT-avdraget för att sänka totalkostnaden för arbetet. Våra snickare är experter inom sina områden och det gör även att vi kan hjälpa er när ni skall bygga hus terrass eller göra en tillbyggnation.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra snickare i Sundsvall kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

  Telefon

  E-post
  offert@snickaresundsvall.com

OM OSS

Våra snickare i Sundsvall kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

Snickaresundsvall.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.