Snickare Sundsvall

Renoveringar och nybyggen •

Byggnation

När ni vill hitta en byggfirma i Sundsvall som arbetar effektivt, enligt era ritningar eller idéer och som är noga med att rätt hantverkare gör rätt delmoment är ni välkomna till oss. Vi på Snickare Sundsvall är vana vid att ta oss an både större och mindre projekt inom byggnation och utöver att vi ser till att ni får det ni önskar kan vi också projektleda hela arbetet. Det innebär att vi ser till att allt löper som det skall från början till slut.

Bygga terrass, hus, pool och garage

Med den kompetens vi besitter kan vi ta oss an stora uppdrag, som att bygga hus i Sundsvall från grunden, och även mindre arbeten när ni exempelvis vill få en terrass som passar ihop med den befintliga fastigheten. Oavsett vad vi bygger är vi noga med att vi överlåter arbeten som kräver särskild behörighet till hantverkare som har den. Skall ni till exempel bygga garage och vill ha eluttag för bilvärme på fasaden är det alltid en certifierad elektriker som gör detta, och vid vatteninstallationer är det VVS-montörer som tar hand om arbetet.

Vi tar emot alla slags uppdrag inom byggnation i Sundsvall

Ta alltid kontakt med oss när ni skall bygga garage, lekstuga, pool eller har något annat projekt i åtanke.

 • Vi arbetar alltid i enlighet med de önskemål ni har
 • Vi tar hand om att köpa in nödvändigt material
 • Vi hjälper er reda ut om bygglov är nödvändigt
 • Vi erbjuder en kontaktperson som finns tillgänglig under och efter projektet

Vi verkställer er byggnation till en bra kostnad

För att kunna verka som en seriös byggfirma är det viktigt för oss att vara tydliga med vår prissättning. Vi erbjuder alla våra potentiella kunder att begära en kostnadsfri offert och i den kommer vårt pris för byggfirma framgå baserat på arbetet ni vill anlita oss för. För att begära en offert kan ni kontakta oss och berätta mer om den byggnation i Sundsvall ni planerar, så återkommer vi till er så snart vi kan. Vill ni diskutera uppdraget direkt med en av våra medarbetare är ni även välkomna att ringa till oss.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra snickare i Sundsvall kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

  Telefon

  E-post
  offert@snickaresundsvall.com

OM OSS

Våra snickare i Sundsvall kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

Snickaresundsvall.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.