Snickare Sundsvall

Renoveringar och nybyggen •

Om ROT-avdraget

Avdrag för arbetskostnaden

Hos oss på Snickare Sundsvall är vi måna om att våra kunder är nöjda med allt från offert till slutförande och betalning. När det gäller ROT-avdrag sköter vi allt åt dig. Du behöver bara lämna dina personuppgifter till oss så tar vi hand om kontakten med Skatteverket. Ditt avdrag görs direkt på fakturan och du ser det sedan i din deklaration. För att få ROT-avdrag behöver du äga och bo i bostaden som renoveras och du måste betala skatt i Sverige för den största delen av dina inkomster.

ROT-avdrag vid renoveringar

För att få ROT-avdrag på våra tjänster behöver arbetet vara en om- eller tillbyggnad. Du kan få ett avdrag på 30 % på alla arbetskostnader, men material- och transportkostnader godkänns inte för ROT. Avdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år. Bor du tillsammans med en annan person som är delägare i fastigheten kan ni vardera få denna summa om ni båda uppfyller de krav som ställs upp av regeringen och Skatteverket.

Vi hjälper dig hela vägen

När du anlitar oss som din snickare i Sundsvall hjälper vi dig hela vägen genom ditt projekt – från ett möte med planering och rådgivning till att projektet är färdigt och du är nöjd med din faktura. Vi är flexibla och kunniga och håller alltid de tider vi lovar!

  • VÄLKOMMEN TILL OSS

    Våra snickare i Sundsvall kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

    Telefon

    E-post
    offert@snickaresundsvall.com

OM OSS

Våra snickare i Sundsvall kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

Snickaresundsvall.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.